לןגן

פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתנור - נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 18/08/2017 | 19:09
פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתנור - נורית ג.

תקציר המתכון: פרוסות תפוחי אדמה ובטטה!! קריספייי כמה קל להכנה, כמה טעיםם!! אין דברים כאלה!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף התפוחי אדמה והבטטה לשטוף ולחתוך לחתיכות

  2. בערך 4-5 מילימטר ולסדר בתבנית כמו דומינו. אפשר לשלב הבטטות בין חתיכות התפוחי אדמה ואפשר שני הסוגים בנפרד, כרצונכם.

  3. בקערה לשים התבלינים, שמן זית ומים עד כדי כיסוי התפוחי אדמה.

  4. לכסות עם נייר כסף ולתנור לכ-35-40 דקות. לבדוק בעזרת מזלג במידה

  5. ומוכן להוציא ולהעביר התנור למצב ״גריל״. אם נשארו הרבה נוזלים ניתן לשפוך מעט.

  6. לקחת את החתיכת מרגרינה/חמאה לעבור על התפוחי אדמה והבטטה מלמעלה החום ימיס במריחה את המרגרינה.

  7. להוציא ניר הכסף ולהכניס לעוד כ-10 דקות בגריל.