לןגן

חציל (סביח) בתנור

מאת: תילי טובה, פורסם: 18/08/2017 | 13:44
חציל (סביח) בתנור

תקציר המתכון: מעדן ללא טיגון

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרוס את החצילים לאורכם

  2. להניח על נייר אפיה בתבנית

  3. למרוח שמן זית בעזרת מברשת סיליקון רק מעל הצד העליון.

  4. לפזר מלח גס ופלפל גרוס.

  5. להכניס לתנור בטורבו 220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.

  6. לשחק בגובה המגשים.

  7. אין צורך להפוך.

  8. בהצלחה 💚