לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 18/08/2017 | 13:01
44

תקציר המתכון: קובה אדומה טעימה וממכרת בקלי קלות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובההה ברוטב אדוםםם שיהיה לכם יום כתום חברים😍

  2. לבשר: לטגן בצל קצוץ להוסיף 500 גר' הבשר ולפורר עם מזלג עד שהוא משנה את צבעו... להוסיף חופן כוסברה,שמיר ופטרוזיליה קצוצים ולתבל בקורט בהרט, מלח פלפל ומעט פפריקה לשפר טעמים.

  3. לרוטב: לטגן בצל גדול קצוץ להוסיף 5 גבעולי סלרי קצוצים, 5 עגבניות רכות חתוכות לקוביות, 4 גזרים פרוסים לטבעות, ולאדות כרבע שעה עם כף סוכר.💟סיון מלול💟

  4. להוסיף ליטר מים רותחים וחצי קופסא של רסק עגבניות הגדולה! שהמים הגיעו לרתיחה בסיר נתבל במאבקת מרק עוף כף, כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית שאטה גרוס, 2 כפות סילאן, כף סוכר,כף פפריקה ומלח... לשפר טעמים. כשהקובות יכנסו לסיר נסחוט חצי לימון טרי ונמשיך בבישול.💟סיון מלול💟

  5. לסולת: 4 וחצי כוסות סולת (מדידה חד פעמי שתייה חמה), 2 כוסות מים חמימים, רבע כוס שמן, מלח ופלפל שחור גרוס... לערבב ולתת מנוחה של 20 דק'. רצוי להכין קודם כת הסולת ואז את שאר הדברים.

  6. לקחת כדור בגודל פינג-פונג לפתוח על כל כף היד להניח מהבשר ולסגור. ניתן לעבוד בידיים משומנות יותר נוח או רטובות.להכניס את הכדורים לסיר כשהמים מבעבעים ולבשל אחריי דכל הכדורים בפנים על אש נמוכה עד שהם צפים והגזר מתרכך.

  7. בערך 30 דק' אולי קצת יותר לפי הזמנים שלכם. שתפו תוצאות