לןגן

חציל קלוי לבבי ויפהפה בזילוף טחינה גולמית וסילאן

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 18/08/2017 | 11:15
חציל קלוי לבבי  ויפהפה בזילוף  טחינה גולמית וסילאן

תקציר המתכון: מנת פתיחה/ טבעונית לבבית ויוקרתית חלומית ומפנקת ומלאה בויטמינים ומוגשת באהבה בצורת לב מרשים ומפנק

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את החציל בתנור

  2. תכנית גריל 270 מעלות עד להשחמה ואז להפוך ולהשחים צד שני

  3. להניח את התבנית בשלב הכי עליון של התנור( לא לפחד. תבנית ללא ניייר כסף וללא נייר אפיה, רק תבנית)

  4. לחתוך את החציל במרכז ולפתוח אותו על צלחת הגשה

  5. לצורה לבבית ומרשימה יש לחתוך חתך קטן לצורת לב כמו בתמונה שצרפתי

  6. לקשט מסביב בעגבניות שרי חצויות

  7. לסחוט לימון

  8. לפזר מעט שום כתוש על החציל

  9. לפזר מעט מלח

  10. לזלף טחינה גולמית

  11. לזלף סילאן( רעיון שלקחתי מחברה יקרה ואלופה, הדר פלדמן )

  12. לסחוט שוב מעט לימון

  13. לפזר מעט פלפל גרוס

  14. לפזר מעט פיטרוזיליה יבשה

  15. לפזר שומשום לבן

  16. לפזר מסביב פיטרוזיליה ירוק קצוצה

  17. ולהגיש באהבה ומכל הלב

  18. עם פרנה/ פיתה

  19. וזה יאמאמייה של תוספת

  20. או כמנת פתיחה /. ארוחה עיקרית לטבעונים