לןגן

(שוקיים ) שוקיי עוף בתנור על מצע פלחי תפוא בטטות ובצל בזיגוג דבש

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 18/08/2017 | 08:32
(שוקיים ) שוקיי עוף  בתנור על מצע פלחי  תפוא בטטות  ובצל בזיגוג דבש

תקציר המתכון: מנה מפנקת וחגיגית מתאימה לכל אירוע או סתם כך כארוחת מלכים בצ׳יק עבודה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לערבב את השוקיים הירקות והתבלינים והמים היטב ולסדר על מגש.

  2. לקשט בשזיפים שחורים מיובשים.

  3. השתמשתי בתבנית פיירקס שמתאימה לתנור . הנחתי אותה על מגש תנור.

  4. לכסות בנייר אפיה( בריא יותר מנייר כסף ויוצא חלום)

  5. לחמם תנור תכנית אפיה טורבו 190 מעלות ולאפות עד להשחמה

  6. מומלץ להניח את המגש

  7. בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי.

  8. זמן הכנה כשעה עד שעה ועשרים, תלוי בתנור ובכמות.

  9. ויוצא חגיגי ועסיסי

  10. באחריות😋😋👌🏻👍🏼🍗🍗🍗