לןגן

סינטה בתנור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 18/08/2017 | 07:28
סינטה בתנור

תקציר המתכון: נתח סינטה מפנק ויוקרתי בקלי קלות הכנה וכזה טעיםםםם👌🏻👍🏼😋

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחרוץ עם סכין חדה חריצים עמוקים בנתח ולהכניס את שיני השום החצויות

  2. לתבל את הנתח בשמן והתבלינים

  3. להניח על רשת ומתחת מגש עם נייר כסף למיגור נוזלים אם יש

  4. לחמם תנור תכנית אפיה 250 מעלות. ולהכניס את הנתח לתנור בשלב האמצעי ל10 דקות

  5. לאחר 10 דקות להנמיך ל150 מעלות ולכסות את הנתח עם תבנית חד פעמית מלבנית ( יש תמונות)

  6. לכ-50 דקות עד 55 דקות

  7. תלוי בעובי

  8. להיזהר לא לייבש

  9. זה צריך לצאת ורדרד ועסיסי)

  10. להוציא מהתנור ולפרוס עם סכין חדה פרוסות דקות

  11. וזה יוצא חלומיייי וטעיםם