לןגן

מיני תפו"א במיונז ופלפל שחור גרוס בטעם בצל אפויים בתנור

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/08/2017 | 03:26
מיני תפו"א במיונז ופלפל שחור גרוס בטעם בצל אפויים בתנור

תקציר המתכון: כל מילה נוספת מיותרת מילה שלי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חוצים את התפו"א לשניים עם קליפתם שותפים אותם , ומכניסים אותם למים רותחים ו מבשלים כ5 עד 7 דקות ⏱ מסננים ומייבשים

  2. 2) שופכים לקערה ושמים את המיוזן , אבקת בצל ופלפל שחור ומערבבים

  3. 3) שופכים לתבנית ומכסים בנייר כסף, אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ35 דק ⏱ ועוד 5 דק ללא נייר עד להזהבה