לןגן

קציצות בקר עם פטריות וזיתים פיקנטי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 18/08/2017 | 02:52
קציצות בקר עם פטריות וזיתים פיקנטי

תקציר המתכון: איך טעיםםםםם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם בסיר את השמן והשום, להוסיף את הכורכום והפפריקה לערבב לפתיחת תבלינים, נוסיף את הזיתים הפטריות והפלפלים

  2. את האבקת מרק עוף מהולה במים הרותחים

  3. נוסיף את הפלפל השחור הגרוס, נביא לרתיחה ונגלגל קציצות לסיר

  4. מידי פעם ננענע ונשקה את הקציצות עם כף מהרוטב

  5. נבשל 35 דקות לסיום נעטר בכוסברה ונבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות

  6. בתאבון אילנית בניזרי 💜