לןגן

קובה הונגרית או סילבאש גומבוץ כופתאות ממולאות בשזיף פובידל

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 17/08/2017 | 06:01
קובה הונגרית או סילבאש גומבוץ כופתאות ממולאות בשזיף פובידל

תקציר המתכון: כופתאות טעימות במיוחד תפוחי אדמה במילוי שזיף פובידל נצלו את העונה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים עד לריכוך מקררים קולפים ומועכים עם הממכה פירה

  2. להוסיף את יתר החומרים לערבב היטב היטב

  3. לשים על האש סיר עם מים

  4. כשהמים רותחים

  5. בוצעים כדור מהבצק (סה"כ 16 כדורי)

  6. שמים בפנים חצי שזיף(אם לא מספיק מתוק הוסיפו כף סוכר לכל השזיפים יחד וערבבו)

  7. כשהמים רותחים להכניס את הכדורים הממולאים לסיר להוציא 3 דקות לאחר שהם צפים

  8. לשים במחבת שמן או לחלבי חמאה להמיס להוסיף 3 כפות פרורי לחם/אגוזים טחונים דק

  9. להוציא את הכדורים ישר למחבת ולגלגל לתוך הפרורים

  10. בתיאבון