לןגן

קציצות מטוגנות עם תפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 04:30
קציצות מטוגנות עם תפו"א

תקציר המתכון: מי עדיין לא הכינה? ?

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טיגון הקציצות

  2. לחמם שמן חצי עמוק במחבת...לשמן את הידיים לטגן את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה...להניח בנייר סופג.(לא חייב לטגן ניתן לוותר על הטיגון)

  3. 5,6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לריבועים

  4. להכנת הרוטב

  5. לטגן בצל לרצועות עם רבע כוס שמן עד להזהבה...להוסיף 2 שיני שום מגורדות לטיגון קצר...כף כורכום שטוחה ....לערבב קלות...להוסיף את הקציצות  והתפוחי אדמה ..חצי כפית כמון.2 כוסות מים רותחים מהולים עם כף אבקת מרק עוף ...להוסיף פלפל שחור גרוס ..לאחר שהרוטב מבעבע

  6. להנמיך להבה

  7. נבשל 40 דקות להבה נמוכה....לקראת סיום לבזוק כוסברה קצוצה ומעט שמיר קצוץ ...ונבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה. ..כן אפשר רק בשר בקר טחון או רק עוף טחון. ..לבריאות אילנית בניזרי 💜