לןגן

תפו"א ממולא בבשר טחון

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 03:56
תפו"א ממולא בבשר טחון

תקציר המתכון: מנה בהחלט מרשימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 10 תפו"א בינוניים או 5 גדולים חצויים ,לקלף את הקליפה לחתוך את הבסיס  של התפוח אדמה ולהתחיל לרוקן את התכולה בעזרת סכין בעדינות ,לא לזרוק את השאריות ,נשתמש בהם לרוטב .

  2. נתחיל למלא את התפו"א בבשר הטחון ובשארית הבשר טחון נגלגל לקציצות קטנות

  3. להכנת הרוטב

  4. לטגן בצל גדול לרצועות עד להשחמה ,נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה וחצע כפית כורכום ונערבב,נוסיף 2 עגבניות חתוכות לריבועים,את שאריות התפו"א ,2 שיני שום כתושות,פלפל שחור גרוס וכוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף ,נערבב היטב.

  5. כאשר הרוטב מבעבע נניח את התפו"א כשהם עומדים ואת הקציצות ,נבשל עד לריכוך התפו"א ,מידי פעם להרטיב את הקציצות עם כף מהרוטב .

  6. נסיר את המכסה ונפזר חופן כוסכרה קצוצה ונבשל ללא מכסה לעוד רבע שעה כך מתקבל צבע יפה ☺

  7. סה"כ זמן בישול כשעה וחצי על להבה נמוכה בתאבון אילנית בניזרי 💜