לןגן

פרגיות שומר ואפונה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 17/08/2017 | 03:08
פרגיות שומר ואפונה

תקציר המתכון: הריח יגיע עד לשכנים מממ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לטגן בצל עם רבע כוס שמן עד להזהבה

  2. לתבל בכף  שטוחה כורכום ולערבב...להוסיף את הפרגיות לטיגון של כמה דקות ...נוסיף את האפונה והפולים כמה עלי סלרי כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף...פלפל שחור גרוס... כפית פלפל אנגלי גרגירים...נערבב ואז נוסיף את פלחי השומר

  3. נבשל כשעה להבה נמוכה ...ואז נוסיף חצי לימון סחוט ...מעט כוסכרה קצוצה בישול של עוד רבע שעה .בתאבון אילנית בניזרי