לןגן

שוקיים עוף עם דבש תפו"א ובטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/08/2017 | 00:14
שוקיים עוף עם דבש תפו"א ובטטה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠

  2. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  3. 2) מכניסים את 2 סוגי גמבות , מטגנים אותם ומוסיפים את השוקיים עוף , מטגנים עד להזהבה

  4. 3) בשלב הזה מוסיפים את התפו"א ובטטה ואת כל השאר, מערבבים ושמים פלטה מברזל מתחת לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד להתרכחות התפו"א ובטטה

  5. בתאבון 🌝🌝