לןגן

כבדי עוף ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2017 | 08:47
כבדי עוף ותפו"א

תקציר המתכון: מנה בריאה ומזינה

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הכבדי עוף ,לנקות ולשטוף היטב ,לצלות (לשרוף) על רשת ברזל באש גלויה מישני הצדדים כדקה מכל צד לניקוז הדם והכשרת הכבד ,לחצות את הכבדים לחצי...להניח בצד

  2. להכנת הרוטב

  3. 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות לטגן עם רבע כוס שמן עד שנהיה שקוף ואז להוסיף כף סילאן לטגן עד להזהבה ,להוסיף כפית כורכום לערבב עם הבצל ,6 תפו"א גודל בינוני חתוכים לריבועים קטנים להכניס לסיר ,3 פלפל אדום מתוק יבש,2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף,..להוסיף את הכבדים לפזר פלפל שחור גרוס,כפית כמון שטוחה  ומלח ולנענע את הסיר מידי פעם

  4. לבשל עד שהתפו"א מתרככים בערך 35 דקות להבה בינונית

  5. לקראת סיום לבשל ללא מכסה 5 דקות ...בתאבון אילנית בניזרי 💜 שימו לב אני צולה את הכבד בערך דקה מכל צד עד שאין דם כך מבחוץ הוא נחרך ומבפנים הוא עסיסי ...במידה והצלייה שלכם שונה משלי תכניסו את הכבדים לתבשיל רק ל 15 דקות אחרונות לסיר !