לןגן

שוקי עוף בציפוי פירורי לחם

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 15/08/2017 | 04:38
שוקי עוף בציפוי פירורי לחם

תקציר המתכון: מנה שאף ילד לא יסרב לה

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את שוקי העוף ,להרתיח בסיר עם כ 3 כוסות מים וחצי כפית כורכום עד לריכוך ,להוציא מהסיר ולצנן !!

  2. בצלחת נכין כוס פירורי לחם מוזהבים ,מעט שומשום,נתבל במעט צ'ילי גרוס מתוק ,מלח ופלפל שחור גרוס

  3. נטרוף 2 בצים עם חצי כוס מים קרים או סודה מוגזת ..כף קמח גדושה ומעט מלח ...

  4. נחמם מעט רבע כוס שמחבמחבת ,נטבול את העוף בבלילת בצים ולאחר בפירורי לחם המתובלים ,נטגן קלות עד להזהבה מכל הצדדים הטיגון אמור להיות קצר כי העוף כבר מבושל.

  5. הצעת הגשה ,להגיש עם רוטב צ'ילי מתוק

  6. טיפ,לשמור את ציר העוף במקרר לבישול הבא ,בתאבון אילנית בניזרי 💜