לןגן

עוף ברוטב טריאקי ובצל מקורמל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/08/2017 | 04:02
עוף ברוטב טריאקי ובצל מקורמל

תקציר המתכון: מנה שלא תפסיקו לקבל עליה מחמאות קלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר שטוח נחמם רבע כוס שמן,נטגן בצל גדול פרוס לרצועות עד להזהבה...נוסיף כף סילאן עד לקבלת צבע חום..2 שיני שום כתושות...כף פפריקה מתוקה נערבב היטב....נטגן את חלקי העוף על התבלינים משני הצדדים קלות..נוסיף חצי כוס רוטב טריאקי בזיגוג....חצי כוס מים רותחים...נפזר מלח גס בערך כף שטוחה..ופלפל שחור גרוס..נבשל על להבה נמוכה כשעה ורבע..לסיום נעטר בשומשום ניתן להכניס לתנור ללא מכסה להשחמה יפה ! ל 10 דקות 200 מעלות