לןגן

פרגיות עם פטריות וערמונים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/08/2017 | 02:05
פרגיות עם פטריות וערמונים

תקציר המתכון: מרוב שזה טעים לא נשאר פירור 😉

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן לטגן בצל עד להזהבה נוסיף 2 שיני שום מגורדות , נוסיף  חצי כפית כורכום, כף מלאה של רוטב שזיפים ניתן להמיר לטריאקי או סילאן,

  2. נטגן את הפרגיות כ 3 דקות מכל צד, נוסיף את הערמונים

  3. כפית שטוחה כמון פלפל שחור גרוס, כוס מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף, נבשל רבע שעה ואז נוסיף את הפטריות נערבב נוסיף כף תבלין צ'ילי גרוס או כפית פפריקה מתוקה, ונבשל לעוד כ 20 דקות (10 דקות אחרונות לבשל עם מכסה פתוח ) בתאבון אילנית בניזרי 💜