לןגן

קציצות מפרום

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/08/2017 | 01:52
קציצות מפרום

תקציר המתכון: תוספת מעלפת לצד קוסקוס או אורז מתכון מקורי שלי מסתם יום שישי שלא התחשק לי להוסיף תפוחי אדמה ומאז זה להיט מאילנית 😃

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון:

  2. להכין צלחת עם חצי כוס קמח מנופה

  3. בלילת הביצה :להכין צלחת עם ביצה טרופה ,מעט מלח ,כפית רסק עגבניות ו3 כפות מים ,לטרוף את הכל ביחד.

  4. לחמם מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק ,לגלגל קציצות ולמעוך מעט עם היד ,לטבול בקמח ואז בבלילת הביצה לטגן כמה דקות מכל צד ולהניח בנייר סופג .

  5. להכנת הרוטב

  6. בסיר רחב ושטוח ,לטגן בצל עד להזהבה,להוסיף 3 שיני שום כתושות לטיגון קצר ,כף פפריקה מתוקה,2 כפות רסק עגבניות,לטגן קלות,להוסיף 2 עגבניות מגורדות ,5 ענפי סלרי ללא הגבעול ,כפית שטוחה בהרט ,מעט קינמון,פלפל שחור גרוס,מלח ...2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף,לערבב היטב ,נוסיף כפית סוכר לנטרול החמיצות,להוסיף את הקציצות על הרוטב שהוא מבעבע,לנענע את הסיר,לבשל חצי שעה להבה בינונית,

  7. להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה...ניתן לעטר בכוסברה קצוצה בתאבון אילנית בניזרי 💜