לןגן

ספגטי עם קוביות חזה עוף

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/08/2017 | 01:54
ספגטי עם קוביות חזה עוף

תקציר המתכון: ארוחה שילדים אוהבים...

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק ורחב נטגן ברבע כוס שמן את הבצל עד להזהבה...נוסיף כף סילאן או סוכר חום או סוכר רגיל....ואת שיני השום לטיגון קצר....נוסיף כף גדושה פפריקה מתוקה ...2 כפות רסק עגבניות ...נערבב היטב ונוסיף את החזה עוף ...נטגן על התבלינים  את החזה עוף מישני צידיו כ 2 דקות ...נוסיף את העגבניות...כוס וחצי מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף....כפית כמון,כפית פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם ...נבשל 20 דקות להבה בינונית

  2. ניתן להוסיף פלפל חריף או פפריקה חריפה למי שרוצה טעם פיקנטי.

  3. את הספגטי נרתיח בנפרד עם מים מעט שמן ומעט מלח ...8 דקות ולסנן את המים.

  4. נאחד את הספגטי עם הרוטב  נעטר בכוסברה יבשה (לא חייב) ונמשיך לבשל תוך כדי עירבוב לעוד 2 דקות...בתאבון אילנית בניזרי ☺