תקציר המתכון: ממתק טעים
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לשים את הפתיבר במעבד מזון ולעבד לפירורים, להעביר לקערה .
להמיס במיקרוגל את השוקולד מריר עם החמאה והחלב.
לערבב את התערובת המומסת עד שהיא הופכת לקרם גנאש שוקולד.
לשפוך את הקרם גנאש שוקולד על הפירורי פתיבר ולערבב.
לתת לתערובת להתקרר מעט ואז להכין כדורי שוקולד קטנים.
לקשט על ידי ציפוי בקוקוס וסוכריות צבעוניות קטנות.