קציצות מחשי מהמטבח התוניסאי
מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 11/08/2017 | 01:37
תקציר המתכון:
קציצות טעימות בטירוף!! מומלץ להגיש עם לימון סחוט מעל 😀
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה: 4 פרוסות של לחם רטוב וסחוט, לפורר טיפה עם הידיים,
-
חצי קילו חזה עוף ( 6 שניצלים) חתוך לקוביות קטנות,
-
חצי קילו בשר טחון טרי, 3/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה ומעט כוסברה (אפשר גם שמיר למי שאוהב).
-
2 בצלים גדולים מגורדים וסחוטים היטב.
-
2-3 תפוחי אדמה מגורדים וסחוטים.
-
ביצה אחת
-
כף מלח, חצי כף פלפל שחור, כף וחצי פפריקה אדומה, חצי כף כורכום, כף כמון, כפית מרק עוף, 3 שיני שום טרי מגורד או שום כתוש.
אופן הכנה
-
לערבב היטב וליצור קציצות אובליות.
-
לקמח ולטגן משני הצדדים בשמן לא עמוק.
-
להגיש עם לימון סחוט ולטרוף!!