לןגן

תבשיל בשר (גולאש) עם שעועית (אפשר גם עם תפו''א)

מאת: אורית לוי, פורסם: 07/08/2017 | 23:54
תבשיל בשר (גולאש) עם שעועית (אפשר גם עם תפו''א)

תקציר המתכון: מתכון מאוד קל להכנה. מה שלוקח זמן זה הבישול - שעתיים על אש קטנה - שווה את ההמתנה: יוצא תבשיל ריחני, סמיך, טעים. לטבול לחם חם וטרי ברוטב ולהתענג על כל ביס ♥

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד הזהבה.

  2. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן ולסגור מכל הצדדים כ- 4 דק'

  3. לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב ולשפוך על הבשר.

  4. לתת רתיחה ואז להוסיף את השעועית.

  5. להנמיך את האש ולתת להתבשל שעתיים עם ערבוב מדי פעם.

  6. מדי פעם להוסיף מים רותחים למניעת הידבקות לתחתית הסיר ולערבב.

  7. בתיאבון ♥