לןגן

עוגת סולת ותפוז משגעת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 06/08/2017 | 12:10
עוגת סולת ותפוז משגעת

תקציר המתכון: עוגת סולת ותפוז משגעת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון/סיון מלול

  2. מדידה חד פעמי שתייה קרה 180 מ"ל

  3. נקציף 4 ביצים L שלמות לקצף תפוח נוסיף כוס סוכר, כעת בערבוב איטי נוסיף כוס וחצי מיץ תפוזים סחוט טרי,כוס שמן, כף גרידת לימון, 200 מ"ל מעדן יופלה/דנונה בטעם טבעי

  4. (לפרווה:כוס וחצי שמנת צמחית), כוס קוקוס, כוס וחצי סולת , כוס וחצי קמח, 1 אבקת אפייה, 1 סוכר וניל.❤סיון מלול❤

  5. אחריי שהוספנו הכל לפי הסדר בהדרגה לאיחוד נעביר לתבנית גודל 24 משומנת מעט ונאפה 40 דק' על חום 170 עד שהעוגה מקבלת צבע יפה והקיסם יוצא יבש.

  6. בנתיים על הגז נכין סירופ 2 כוסות מים

  7. 2 כוסות סוכר,פרוסת לימון ונבשל 20 דק' אחריי רתיחה נשפוך איך שהעוגה יוצאת כמובו לאחר שחתכנו לריבועים שהרוטב יחלחל פנימה