לןגן

מרק גריסי פנינה

מאת: דורית כהן, פורסם: 05/08/2017 | 09:50
מרק גריסי פנינה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית יש לברור את הגריסי פנינה טוב ,

  2. לשטוף במים חמים כמה פעמים עד שהמים יהיו צלולים.

  3. בסיר רחב לטגן בצל גדול קצוץ דק דק עד להשחמה.

  4. להוסיף את הגזר חתוך לקוביות קטנות ואת גבעולי הסלרי חתוכים דק, לאדות מעט עם הבצל ולהוסיף מים רותחים לסיר , לבשל חצי שעה בערך, להוסיף את הגריסי פנינה ואת הקוביות תפוחי אדמה , לתבל במעט כורכום, מלח ואבקת מרק עוף, לבשל עד לריכוך ,

  5. רבע שעה לקראת סוף הבישול להוסיף עלי סלרי קצוצים דק.

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹