קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבסיס העוגה
לערבב את הקמח, הסוכר והחמאה , להוסיף את החלמונים ולערבב עד לקבלת בצק פירורי,
לא להילחץ, זה בסדר.
להדק על תבנית 3/4 מהבצק ועל תבנית אחרת להדק את ה 1/4 שנותר, הוא ישמש לפירורים שמעל העוגה .
לאפות את הבסיס על 180 מעלות עד להזהבה חלקית.
להוציא ולהניח להתקרר.
בקערת המקסר להקציף שמנת מתוקה עם החלב הסוכר האינסטנט פודינג,
עד לקצף יציב , להוסיף את הגבינה בתנועת עטיפה ללא מקסר .
להרכבת העוגה ,
להניח את המלית של הגבינה על הבסיס ומעליה לפורר את הבצק הנותר לפירורים מעל העוגה .
להכניס למקרר לפחות ל4 שעות להתייצבות,
אין צורך להקפיא אותה .
בתאבון ובהצלחה 🌹