לןגן

סלט חסה חגיגי

מאת: ורד דרור, פורסם: 13/03/2015 | 15:04
סלט חסה חגיגי

תקציר המתכון: סלט חגיגי ומיוחד, מתאים לשולחן החג.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את החסה, ליבש היטב, לקרוע לקערה חגיגית

  2. לערבב את כל החומרים מלבד הדבש על האש, להסיר מהאש ולהוסיף את כף הדבש. לסגור בנייר כסף. להכניס לתנור ל-5 דקות.לצנן ולשבור (אפשר בסכין שניצלים).

  3. להכין את הרוטב לערבב היטב ולצקת מעל