לןגן

מתכון לבידה-מאכל הודי

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/08/2017 | 11:05
מתכון לבידה-מאכל הודי

תקציר המתכון: גדלתי מול שכנים הודים אז גם אנחנו מכינים כל שנה בידה וצ'אפטי לפתיחה הצום של תשעה האב❤❤❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. מגרדים 2 בצלים גדולים בפומפיה ומטגנים עם 3 כפות שמן עד להזהבה.

  2. מוסיפים כף מאסלה ירוקה, כף מאסלה בשר , מלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים.

  3. מוסיפים את הבידה ומערבבים שכל התבלינים ייספגו.

  4. מוסיפים כוס מים חמים וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהמיים נספגים.

  5. אפשר לטעום ולתקן טעמים.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤