לןגן

קציצות דגים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 03/08/2017 | 10:34
קציצות דגים

תקציר המתכון: כשרוצים לגוון קצת אז מכינים קציצות דגים, קצת פיקנטיים וטעימים שכולם אוהבים😍😍❤❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתיבול הקציצות

מצרכים לקציצות

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. טוחנים את הדגים יחד עם הירק והשום ומעבירים לקערה, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב,מכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..

  2. להכנת הרוטב-

  3. בסיר סוטאז' מחממים את השמן ומוסיפים את השום ומטגנים ממש מעט שלא יוציא מרירות,מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן כחצי דקה,מוסיפים את העגבניות המגורדות והרסק ומערבבים, מוסיפים את הפלפלים החריפים ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את המים החמים ומביאים לרתיחה..

  5. עם ידיים רטובות מתחילים להוסיף את הקציצות לסיר, מוסיפים מעל כוסברה קצוצה וסוגרים את הסיר עם מכסה ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה,מידיי פעם ננענע את הסיר על מנת להרטיב את הקציצות..

  6. מבשלים עד לצמצום הנוזלים ולקבלת רוטב קצת סמיך.

  7. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤