חגיגה של אנטיפסטי
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/08/2017 | 09:10
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋 מהמזנון הפרטי שלי🏠
-
1 בטטה בנונית חתוכה לפרוסות
-
1 קישוא חתוך לפרוסות
-
5 מיני גמבות בצבעים
-
5 בצלים שאלוט עם קליפתם
-
1/2 גמבהב חתוכה לרצועות
-
1 ראש שום שום עם הקליפה
-
1 חבילת ערמונים
-
4 כפות רוטב טריאקי
-
4 כפות צ'ילי
-
4 כפות סויה
-
1 כף זעטר
אופן הכנה
-
1) מערבבים את הכל עם כל הרוטבים ,שמים בתוך תבנית מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל 180
-
כ 35 דק
-
2) מסירים את הנייר ואופים עוד ואפשר להגיש בתאבון 😋😋