לןגן

עוגת שוקולד

מאת: Sarit , פורסם: 03/08/2017 | 07:08
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: עם הרבה שוקולד!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס 200 גר' שוקולד עם 100 גר' חמאה בבן מארי (2 סירים על הגז).

  2. להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר (למזוג בהדרגה את הסוכר).

  3. להוסיף לשוקולד חלמונים (בהדרגה).

  4. לערבב את החומרים היבשים: 1,5 כוסות קמח + 1 סוכר וניל + 1 שקית אבקת אפיה.

  5. לערבב את שלושת הקערות לעיסה אחידה: לתוך קצף הביצים להוסיף, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב.

  6. לשמן תבנית אפיה ועל התבנית לשים נייר אפייה משומן.

  7. לשפוך לתבנית 26 ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות.

  8. לשים במיקרוגל 100 גרם שוקולד עם חצי כוס שמנת לערבב, להקציף במערבל ולמרוח על העוגה. בתיאבון!