תקציר המתכון: עם הרבה שוקולד!
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להמיס 200 גר' שוקולד עם 100 גר' חמאה בבן מארי (2 סירים על הגז).
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר (למזוג בהדרגה את הסוכר).
להוסיף לשוקולד חלמונים (בהדרגה).
לערבב את החומרים היבשים: 1,5 כוסות קמח + 1 סוכר וניל + 1 שקית אבקת אפיה.
לערבב את שלושת הקערות לעיסה אחידה: לתוך קצף הביצים להוסיף, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב, מעט שוקולד ומעט קמח ולערבב.
לשמן תבנית אפיה ועל התבנית לשים נייר אפייה משומן.
לשפוך לתבנית 26 ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות.
לשים במיקרוגל 100 גרם שוקולד עם חצי כוס שמנת לערבב, להקציף במערבל ולמרוח על העוגה. בתיאבון!