תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, קריספי ומתפצפץ בפה, מקסים להגשה ומתחסל במהירות
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מניחים את הכרוב החתוך בקערה גדולה
במחבת ללא שמן מערבבים במשך כדקה את הסוכר חום, הנודלס המפוררים והשקדים. לא לשרוף. ברגע שמתקרמל והסוכר מתחיל להתגבש לגושים להסיר מהאש.
בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: מערבבים את השמן, החומץ, הדבש, החרדל, השום, המלח והפלפל היטב עד לרוטב אחיד.
מכניסים לקערה הגדולה עם הכרוב את הנודלס המוקפצים והרוטב.
מערבבים ומגישים.
בתיאבון ♥