לןגן

לשון בקר עם פטריות צלפים ויין מתוק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 02/08/2017 | 08:52
לשון בקר עם פטריות צלפים ויין מתוק

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את הלשון 3 שעות או בסיר לחץ שזה חצי הזמן לערך

  2. 2) מסירים את הקליפה עבה וחותכים לפרוסות

  3. שמים בצד עד להכנת הרוטב

  4. 3)מטגנים את הבצל עד להזהבה, מכניסים את הפטריות ומערבבים , מוסיפים את כל השאר המצרכים וממשיכים לטגן 5 דק ⏱

  5. 4) מכניסים את הפרוסות הלשון , מוסיפים מים עד שהכל מכוסה ,מבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב זה אומר עד לקבלת רוטב מעט סמיך

  6. ואפשר להגיש עם אורז לבן או פירה