קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1) מבשלים את הלשון 3 שעות או בסיר לחץ שזה חצי הזמן לערך
2) מסירים את הקליפה עבה וחותכים לפרוסות
שמים בצד עד להכנת הרוטב
3)מטגנים את הבצל עד להזהבה, מכניסים את הפטריות ומערבבים , מוסיפים את כל השאר המצרכים וממשיכים לטגן 5 דק ⏱
4) מכניסים את הפרוסות הלשון , מוסיפים מים עד שהכל מכוסה ,מבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב זה אומר עד לקבלת רוטב מעט סמיך
ואפשר להגיש עם אורז לבן או פירה