לןגן

דג שלם בתנור

מאת: תילי טובה, פורסם: 01/08/2017 | 14:00
דג שלם בתנור

תקציר המתכון: בריא טעים וקל

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג במיץ לימון / חומץ לשטוף היטב ולייבש מעט.

  2. לשמן בנדיבות בשמן זית

  3. לתבל במלח פלפל פפריקה שום גבישי ותבלין לדג,

  4. מכל צד של הדג לחרוץ חריצים ולהניח שיני שום, כמו כן להניח שיני שום בבטן הדג.

  5. להניח מעל עשבי תיבול כגון פטרוזיליה וכוסברה

  6. לצלות בגריל 200 מעלות,

  7. 20 דקות מכוסה בנייר כסף

  8. ועוד 10 דקות גלוי

  9. עד קבלת הגוון הרצוי.

  10. בהצלחה ❤