תקציר המתכון: מתכון מקורי מאת רותי משה דוד ❤
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מערבבים את כל היבשים ומוסיפים ביצים מים ושמן.
מערבבים לבצק אחיד מעט דביק ורך.
מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים עד הכפלת נפח בערך 25 דקות. מורידים אויר ולשים מעט. מכסים שוב לתפיחה נוספת. לערבב את כל חמרי המילוי
עד קבלת תערובת משחתית-נוזלית
אני הוספתי 2 כפות ממרח שוקולד השחר.
פותחים לצורת מלבן בעזרת מערוך
מורחים שכבה נדיבה של מילוי ומגלגלים לא צפוף ולא חזק.
פורסים ומסדרים בתבנית משומנת.
כמובן שניתן למלא במילויים שונים כגון:
פרג, קינמון,ריבה, תמרים,
קוקוס, אגוזים ועוד.
מתפיחים פעם נוספת. מברישים בביצה טרופה בעדינות.
ניתן לפזר מעט שומשום. מעבירים לתנור 165 מעלות כ- 25 דקות.
בקלחת קטנה להכניס את כל חמרי הסירופ ולהביא לרתיחה. לבחוש לערבב עד צמצום נוזלים.
לפזר בעזרת כף מעל העוגות בעודן חמות.
* מהכמות הזו יצאו לי 5 עוגות אינגליש ומעודף
קטן של הבצק הכנתי קראנץ תמרים ואגוזים.
בהצלחה 💚