לןגן

ריבת שזיפים ביתית

מאת: Sarit , פורסם: 01/08/2017 | 02:34
ריבת שזיפים ביתית

תקציר המתכון: טעימה ומיוחדת

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא את הגלעינים מהשזיפים, לשטוף את הענבים, לקלף את התפוח לחתוך ל- 4 ולשמור את הליבה

  2. לשים בסיר גדול את כל הפירות הסוכר הלימון הליבה של התפוח והקינמון ולבשל שעה ורבע.

  3. לעקר צינצנות ע"י בישול במים רותחים כ-10 דקות לשפוך את הריבה הרותחת לצינצנות ולשמור הפוכות עד להתקררות, ולמקרר.