לןגן

פאי תפוחים הולנדי

מאת: Sarit , פורסם: 01/08/2017 | 02:23
פאי תפוחים הולנדי

תקציר המתכון: עוגת תפוחים נפלאה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבל חמאה וסוכר עד להיווצרות תערובת אחידה.

  2. להוסיף ביצים

  3. לנפות את הקמח פעמיים ולהוסיף לעיסה.

  4. לתת לבצק לנוח במקרר

  5. בינתיים, לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות, לערבב עם מעט סוכר.

  6. להוסיף לתפוחים ליקר Calvados גרידת לימון, גרידת תפוז וקינמון.

  7. בסיר לשים מעט חמאה ולבשל את התפוחים כ - 2-3 דקות.

  8. בינתיים, לשמן את התבנית עם מעט חמאה ולשים נייר אפייה.

  9. לחלק את הבצק לשניים ולפרוס חצי על נייר האפייה.

  10. לשפוך על הבצק את התפוחים האפויים.

  11. לחתוך מהבצק השני רצועות ולשים שתי וערב על העוגה.

  12. למרוח חלמון ביצה ולפזר סוכר חום על הרצועות.

  13. לבשל כשעה על חום של 180 מעלות.