לןגן

עוגיות פריכות במילוי ממרח תמרים חלוה ואגוזי מלך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/08/2017 | 01:49
עוגיות פריכות במילוי ממרח תמרים חלוה ואגוזי מלך

תקציר המתכון: מושלם לאחרי צום

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים את הקמח סוכר וסוכר וניל למעבד מזון עם להב פלדה ובהדרגה מכניסים את המרגרינה ולבסוף את המיץ תפוזים ,מערבלים עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

  2. 2)מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים ומרדדים על משטח מקומח מלבן לעובי של 1/2ס"מ

  3. 3)מערבבים את שני הממרחים עם המים ומורחים על כל בלבן

  4. 2 כפות תערובת מפזרים אגוזי מלך ,מגלגלים וחותכים חתיכות של 2 ס"מ

  5. 4) אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 16 דקות🕰

  6. מקררים ❄ומפזרים אבקת סוכר

  7. C'est tout 👌👌☺☺