לןגן

קסטה במילוי פרוזן וציפוי שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/07/2017 | 09:36
קסטה במילוי פרוזן וציפוי שוקולד מריר

תקציר המתכון: כל מילה.........

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠

  2. קסטה במילוי גלידת פרוזן עם יוגורט שמנת⚱ ותותים 🍓בציפוי שוקולד מריר

  3. בצ'יק צ'ק

  4. וגם רק מילון ותותים בלבל ללא סוכר

  5. אביזרים הדרושים

  6. מכשיר kitchen chef

  7. תבנית סליקון

  8. מצרכים הדרושים לגלידה

  9. 1 שמנת חמוצה

  10. 1 יוגורט

  11. 4 כפות סוכר

  12. 50 גרם שוקולד קצוץ דק

  13. 500 גרם תותים קפואים

  14. אופן ההכנה

  15. 1) מערבבים את השמנת ,יוגורט סוכר ושוקולד ,שופכים לתבנית סיליקון ומכניסים להקפאה

  16. 2) מכניסים למכשיר את השמנת והיוגורט הקפוא ויש לכם גלידה אפשר בכוסות ואפשר בקופסת פלסטיק ולהקפיא להגיש בכדורים

  17. צורת ההגשה עם סירופ שוקולד

  18. פקאן בסוכר ועוד..... או פשוט להשיר ככה

  19. קסטה:

  20. 1)מניחים פטי בר בטעם שוקו על רשת ושמים על כל אחד מהם תערובת הפרוזן וסוגרים עם עוד עוגייה

  21. 2) ממיסים שוקולד מריר ומצפים ומפזרים אגוזי מלך ומחזירים למקפיא