לןגן

קלונצה במילוי טונה וזיתים וחלק עם גבינןת ותירס

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 30/07/2017 | 04:33
קלונצה במילוי טונה וזיתים וחלק עם  גבינןת ותירס

תקציר המתכון: אהלןןן איטליה על המפההה קלונצה במילוי טונה וזיתים וחלק עם גבינןת ותירס

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק: קילו קמח מנופה,חצי כוס שמן

  2. 1 ביצה, 2 כפות סוכר,1 כף מלח גס

  3. 2 כפות שמרים, 2 וחצי כוסות מים חמימים (כוס מדידה 240 מ"ל).

  4. להתפיח שעה.

  5. למילוי טונה וזיתים:💟סיון מלול

  6. לטגן במעט שמן בצל קצוץ להזהבה

  7. להוסיף 3 עגבניות חתוכות לקוביות וגמבה אדומה חתוכה גם לעוד טיגון על אש נמוכה להתרככות... נוסיף 1 שום כתוש,כוס זיתים ירוקים טבעות, כף רסק עגבניות וצרור פטרוזיליה רק העלים קצוצה דק.

  8. נערבב בכוס חד''פ רגילה עם מים רותחים כפית פפריקה, כפית כמון, חצי כפית מלח,כפית אבקת מרק עוף, כף שטוחה של סוכר, חצי כפית פלפל שאטה גרוס ונוסיף לסיר...כעת נוסיף 2 קופסאות טונה הקטנות מסוננות משמן/מים ונסחוט מעל כל הסיר חצי לימון טרי.

  9. לבשל עד שהמים מתאדים ולשפר טעמים.💟סיון מלול💟

  10. לגבינות: גביע קוטג',כוס תירס, כוס גבינה צהובה מגורדת, כוס גבינה בולגרית מגורדת ביצה 1 ו-2 כפות קמח לערבב הכל יחד.

  11. אחריי שהבצק תפח,נרדד, נקרוץ עיגולים, נמלא ונסגור לחצי ירח.

  12. נתפיח עוד חצי שעה נבריש בביצה טרופה ונפזר שומשום ומעט זעתר למי שאוהב.