לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 29/07/2017 | 06:58
44

תקציר המתכון: איך אני יתאר במילים בשביל שתצליחו לדמיין אותו🤔🤔 דבר ראשון הוא ריבתי! שני הבשר רך ומתפרק בקלילות החיטה נפתחת לפרחים מושלמים התירס נותן את המתיקות הלא נורמלית כן קלחי תירס!!!! בחמין!!!! ושלא נדבר על התפוחי אדמה הבטטה והביצים ממממממממ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #חמין_ריבתי_סיון_מלול🤗🤗🤗🤗

  2. לחיטה- לטגן בצל, להוסיף חיטה שטופה 3 כוסות, מים עד לגובה, כפית מכל תבלין:מלח, שאטה גרוס, כמון, כורכום,אבקת מרק עוף וחצי כפית קינמון. שפרו טעמים בשלו עד שהמים מתאדים. בסיר גדול טגנו בצל חתוך גס להזהבה הוסיפו נתח בשר מס' 8 פזרו מלח ופלפל וטגנו אותו מכל הצדדים. כעת הוסיפו לסיר תפוחי אדמה, בטטה,קלחי תירס חצויים, 4 תמרים ומים עד לגובה 3/4 של הסיר. הביאו לרתיחה ותבלו בפפריקה,כמון,מלח, פלפל שחור גרוס, כורכום ואבקת מרק עוף. שוב לטעום ולשפר טעמים. מביאים לרתיחה וסוגרים את האש ומניחים על הפלטה! כאשר הנחנו על הפלטה את הסיר נוסיף את החיטה ששמנו בשקית ועשינו מעט חורים עם קיסם שיניים... נוסיף ביצים ששלקנו מבעוד מועד

  3. נסגור ורק יום למחר תוכלו להנות מהדבר המושלם הזה😘 בהצלחההה תייגו אותי אם הכנתם