לןגן

עוגת קצפת מושחתת

מאת: דורית כהן, פורסם: 28/07/2017 | 23:31
עוגת קצפת מושחתת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין חצי כוס מים רותחים עם שתי כפיות נס קפה מגורען, לקרר מעט.

  2. לפורר את עוגיות האוראו לחתיכות גסות , לטבול בנס קפה , ולסדר אותם על תבנית , צמודים זה לזו.

  3. בקערת המקסר להקציף שתי שמנת מתוקה , עם שתי כפות סוכר, אינסטנט פודינג, וחלב לקצף יציב ,

  4. למרוח את הקצפת על בסיס האוראו ולהקפיא לפחות לשעתיים להתייצבות .

  5. ניתן לקשט עם טפטופי גנאש שוקולד, ממרח לוטוס, דובדבנים מסוכרים ,אגוזים גרוסים .

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹