קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לקלף את הבצל, לחצות כל בצל לאורך ולהניח בסיר עם מים לרתיחה , לקרר,
להפריד את הגלדים .
להניח להתקרר.
לשטוף את האורז , להניח במסננת שיתייבש .
בסיר עם מעט שמן לטגן את האורז , במחבת קטנה לקלות את השקדים,
לערבב יחד עם האורז , להוסיף כוס וחצי מים רותחים, שמיר קצוץ, מלח ומעט כורכום , לבשל חצי בישול ,
למלא את הגלדים של הבצל,
לסדר בסיר , להוסיף רוטב
שמורכב ממים , פלפל שחור , אבקת מרק עוף, מעט כורכום ,
להכניס לתנור עם מכסה סגור עד לצמצום הנוזלים וריכוך
בתאבון ובהצלחה 🌹