לןגן

בצל ממולא באורז ושקדים

מאת: דורית כהן, פורסם: 28/07/2017 | 21:46
בצל ממולא באורז ושקדים

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את הבצל, לחצות כל בצל לאורך ולהניח בסיר עם מים לרתיחה , לקרר,

  2. להפריד את הגלדים .

  3. להניח להתקרר.

  4. לשטוף את האורז , להניח במסננת שיתייבש .

  5. בסיר עם מעט שמן לטגן את האורז , במחבת קטנה לקלות את השקדים,

  6. לערבב יחד עם האורז , להוסיף כוס וחצי מים רותחים, שמיר קצוץ, מלח ומעט כורכום , לבשל חצי בישול ,

  7. למלא את הגלדים של הבצל,

  8. לסדר בסיר , להוסיף רוטב

  9. שמורכב ממים , פלפל שחור , אבקת מרק עוף, מעט כורכום ,

  10. להכניס לתנור עם מכסה סגור עד לצמצום הנוזלים וריכוך

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹