לןגן

סלט גמבות וגזר ברוטב אסייאתי

מאת: זהבה מור, פורסם: 28/07/2017 | 05:07
סלט גמבות וגזר ברוטב אסייאתי

תקציר המתכון: סלט ברוטב אסייאתי טעים ממש !!! ❤

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הגמבות ואת הגזרים למקלות דקים

  2. את הבצל גם לחתוך דק

  3. ואת הבצל הירוק לעיגולים

  4. לטגן במחבת את הבצל עד שמשחים מעט

  5. להוסיף את הגמבות ואת הגזר ולטגן עד שהכל נהיה כמעט רך ואז להוסיף את הבצל הירוק והשום החתוך לעיגולים

  6. לתבל במלח ומרק עוף

  7. להוסיף רוטב טריאקי בכמות נדיבה

  8. ואז להוסיף צ'ילי מתוק וכף שטוחה של סילאן

  9. לערבב הכל ולהוסיף קורט סוכר לאיזון טעמים

  10. כשמוכן להוסיף שומשום ולערבב

  11. בתיאבון ! ❤