קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
ראשית נכין את קציצות העוף המעלפות שלי , ניתן למצוא את המתכון בקטגורית עוף .
נטגן את הקציצות ונניח בצד .
בסיר נרתיח את הזיתים המגולענים עם מים ופלח לימון,
להוצאת המרירות .
נניח במסננת .
בסיר סוטאג רחב נטגן בצל קצוץ דק עם מעט שמן , נוסיף אליו פרוסות שום , כפית כורכום וחצי כפית פלפל שחור גרוס , נפתח מעט את התבלינים נוסיף כוס וחצי מים רותחים את פלחי תפוחי האדמה ואת הזיתים ,
נוסיף כפית אבקת מרק עוף ומעט מלח ואת הפלפלים המיובשים .
אפשר חריף/ מתוק .
נבשל בערך חצי שעה ,
לאחר מיכן נוסיף את כדורי העוף המטוגנים , ונבשל יחד עוד חצי שעה . ניתן להוסיף מים במידה וחסר .
לקראת סוף הבישול ניתן להוסיף כוסברה קצוצה .
בתאבון ובהצלחה