תקציר המתכון: בעלי החמוד הכין לנו השבוע לארוחת צהריים את התבשילים האלו....
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
סיר עם עוף ותפוחי אדמה :
לטגן את הבצל בערך כ- 1/2 שעה עד שממש משחים.
לתבל את השוקיים בשמן ובתבלינים שאוהבים ולהוסיף אותם לסיר ולטגן מעט.
מעל להוסיף את הכוסברה הקצוצה... לבשל על אש קטנה כשעה.
אחרי שעה להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים, להמשיך ולבשל על אש קטנטנה כשעה עד שעתיים נוספות. במהלך הבישול לשפוך על תפוחי האדמה רוטב מתחתית הסיר. אחרי כשעה להוריד את תפוחי האדמה לתחתית הסיר ולהמשיך ולבשל עד שהעוף רך רך ותפוחי האדמה מקבלים צבע חום.
סיר עם מג'דרה :
להשרות את העדשים במשך הלילה.
לטגן את הבצל כחצי שעה עד שיקבל צבע חום.
להוסיף לסיר את שאר המצרכים והמים שיכסו את התבשיל. לבשל על אש קטנה כ-3/4 שעה. עד שהתבשיל רך והמים נספגו.
אפשר להוציא את הבצל המטוגן מהסיר לפני בישול המג'דרה ולהוסיף אותו חזרה לסיר אחרי שהעדשים והבורגול רכים.