קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לשטוף טוב טוב שתי כוסות אורז בסמטי במסננת
עד שהמים יהיו צלולים.
להניח לאורז לפחות שעה להתייבש במסננת .
בסיר רחב לטגן במעט שמן את האורז , להוסיף את הכוס תירס ושמיר קצוץ דק, להוסיף שלוש כוסות מים, מלח ומעט כורכום,
לא להוסיף אבקת מרק, היא זאת שעושה את האורז דביק ,
לכסות את הסיר בנייר פרגמנט ומעליו להניח את המכסה , לבשל על אש נמוכה , עד לספיגת הנוזלים.
בתאבון ובהצלחה 🌹