לןגן

עוגת גבינה

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 25/07/2017 | 07:57
עוגת גבינה

תקציר המתכון: עוגת גבינה שתמיד כיף לאכול!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים

  2. לקערה של החלמונים מוסיפים את הגבינה לבנה, שמנת, קורנפלור, פודינג וניל וחצי כוס סוכר ומערבבים.

  3. את הקערה של החלבונים מקציפים עד לקצף לבן ומוסיפים 1/3 כוס סוכר ומקציפים מעט

  4. מוסיפים את הקערה של החלבונים לקערה של החלמונים בתנועות קיפול עדינות

  5. שופכים את הכל לתבנית משומנת ואופים בחום של 200 מעלות רבע שעה

  6. אח"כ מנמיכים לחום של 150 מעלות לשעה

  7. לא לפתוח את התנור במשך האפיה!!