לןגן

קציצות דג סלמון

מאת: זהבה מור, פורסם: 25/07/2017 | 06:11
קציצות דג סלמון

תקציר המתכון: קציצות שעשויות מדג סלמון מיוחד וטעים כל כך !!! ❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את העור של הסלמון

  2. לשטוף ולחתוך הכל לקוביות

  3. להכניס את הקוביות למסטר סלייסר ולקצץ עד לגודל הרצוי

  4. להניח בקערה את הסלמון ולתבל עם התבלינים המצויינים במרכיבים למעלה

  5. להוסיף את ה - 5 כפות פירורי לחם מוזהבים

  6. ולהוסיף את הביצה לערבב הכל

  7. ולהכין קציצות בגודל בינוני (כפי שבתמונה)

  8. להתחיל לטגן במחבת פסים משני הצדדים עד שמשחים

  9. בתיאבון ! ❤