לןגן

לחמניות כוסמין

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 24/07/2017 | 13:47
לחמניות כוסמין

תקציר המתכון: ראו בתמונה כמה אוריריות ♥️

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמניות כוסמין ♥️

  2. הכנה מראש : 2 כפות שמרים כף סוכר רבע כוס מים לערבב לשים בקערה לסגור בניילון נצמד לעשות עם קיסם חור קטן ולהשאיר בשייש לפחות 4 שעות

  3. בקערת המיקסר לשים

  4. קילו קמח כוסמין

  5. להוסיף את קערת השמרים שהכנו

  6. להפעיל את המיקסר לאט לאט להתחיל לשים בהדרגה את הבירה כמות הבירה

  7. 750 מ״ל בירה שחורה קרה ולשים לב כי כל אחת לפי הקמח ששמה ולכן אולי כמות הבירה יתר על המידה או ההפך שיהיה חסר נוזלים לכן לאט לאט להוסיף בירה

  8. לתת לישה לאיחוד בצק להוסיף כף וחצי מלח

  9. להוציא את הבצק למשטח נקי ולתת עוד לישה לשים בקערה את הבצק לכסות בניילון נצמד לתת תפיחה במקרר 24 שעות

  10. לאחר סיום התפיחה להוציא את הבצק לטמפ החדר לפחות חצי שעה ורק אז לתת לישה על משטח מקומח לסדר לחמניות על נייר אפייה בתבנית הפוכה , לשים לתפיחה של שעתיים בחוץ עם מגבת מעל

  11. תנור אנו מחממים מראש 220 מעלות עם תבנית מים אדים

  12. הלחמניות לאפות על רשת התנור קומה שלישית , סיום אפייה כאשר הלחמניות חומות וקשות זמן אפיה 20 דקות לערך שימו לב כל אחת והתנור שלה לכן תדאגו לבדוק את הלחמניות ♥️

  13. המלצה תכינו לחמניות עם ידיים מקומחות כולל שימו קמח על נייר האפייה , בהצלחה 👌