תקציר המתכון: תקשיבו טוב, את המעדן הזה אתן חייבות להכין, הילדים שלי עפו על זה😍😍😍
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן ההכנה:
את החזה עוף מכניסים לתוך שקית ניילון ומפזררים 3 כפות קמח ומנערים היטב שכל הפילה עוף יהיה מצופה בשכבה אחידה ודקה(לא לוותר על השלב הזה ,הקמח נותן מעטפת לפילה עוף ובכך משאיר אותו רך ועסיסי מבפנים.
מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים.
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים.
מוסיפים את הפילה עוף על הבצל המטוגן ונותנים לו להיטגן קצת,הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שכל הרצועות יהיו מתובלות מכל הכיוונים.
מתחילים להוסיף את הרטבים ומערבבים בזהירות.
להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור.
מוסיפים רבע כוס מים חמימים ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 2 שלוש דקות.
במידה ויחסר נוזלים אפשר להוסיף עוד קצת מהרטבים.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤